Dragon 4

Dragon 4

Het Kunstencentrum BUDA onthaalt het toneelproject “Dragon 4”, het laatste deel van de “Piezas Dragon” uitgevoerd door Pablo Esbert Lilienfeld en Federico Vladimir Strate Pezdiric.

De Madrileense choreograaf en muzikant Pablo Esbert Lilienfeld en de Galicische beeldend kunstenaar Federico Vladimir Strate Pezdirc zullen in 2021 hun nieuwe toneelcreatie Dragon 4 voorstellen, samen met drie andere artiesten die actief zijn in de Spaanse en Belgische toneelwereld: Anaël Snoek, Josh Serafín en Camilo Mejía. Een deel van de creatie zal plaatsvinden in het Kunstencentrum BUDA, Kortrijk (BE).

Dragon 4 is een toneelwerk waarin dans, muziek en poëzie samenkomen en is het laatste deel van Piezas Dragón, een serie toneelwerken in verschillende formaten die in 2017 begon, waarin ze nadenken over verschillende vormen van collectiviteit die het collectief niet reduceren tot een loutere som van afzonderlijke individuen. Science fiction, fantasie, dystopische en utopische fictie worden gebruikt om zich deze verschillende vormen voor te stellen.

Dragon 4, dat deze serie afsluit, richt zich op identiteitsoorlogen met betrekking tot geslacht, ras of klasse vanuit het oogpunt van Fantasy Rollenspel.

  • Podiumkunsten
  • Brussel
  • do, 24 september
  • 14:30

Plaats

Venue map

Kunstencentrum BUDA, Kapucijnenstraat 10, 8500 Kortrijk

Meer informatie

Kunstencentrum BUDA

Credits

Met de steun van de Afdeling Cultuur en Wetenschap van de Ambassade – SPAIN arts & science in Belgium

Werktuigen