Spain Means Innovation (III)

Spain Means Innovation (III)

Het webinar “Naar een nieuwe stedelijke mobiliteit: nieuwe alternatieven voor de auto, digitale technologieën en innovaties in het transport” analyseert de professionele en innovatieopportuniteiten tussen Spanje en België in de sector van transport en elektromboiliteit.

De Afdeling Cultuur en Wetenschap van de Ambassade van Spanje in België, en de Officiële Kamer van Koophandel van Spanje in België en Luxemburg, met de samenwerking van het Centrum voor Technologische Industriële Ontwikkeling (CDTI) en het Spaans Bureau voor Wetenschap en Technologie (SOST) organiseren in een speciale editie van de Mediodías de la Embajada, een derde aflevering van Spain Means Innovation, met de presentatie van het webinar Naar een nieuwe stedelijke mobiliteit: nieuwe alternatieven voor de auto, digitale technologieën en innovaties in het transport.

Als onderdeel van het programma wetenschappelijke diplomatie en verspreiding van wetenschap, technologie en innovatie van Spanje in België, zal dit webinar de professionele en innovatieopportuniteiten onderzoeken tussen Spanje en België op het gebied van elektrische mobiliteit, vertrekkende van de samenwerking die het Spaans Technologisch Centrum IKERLAN en het Belgische ingenieursbedrijf Avesta Battery & Energy Engineering (ABEE) hebben ontwikkeld.

IKERLAN is een technologisch centrum, leider in kennisoverdracht en in bijdrage van competitieve waarde aan bedrijven, dat de excellentie zoekt in O&O&I dankzij een uniek samenwerkingsmodel dat activiteiten van technologische overdracht combineert met eigen onderzoek en hoog gespecialiseerde persoonlijke vorming.

ABEE is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in batterijen en energietechnologieën voor de elektrische mobiliteit en onveranderlijke applicaties, dat werkt aan technologische oplossingen in verschillende materie zoals ontwikkeling en ontwerp van baterijen van de nieuwe generatie, recyclage of applicaties van artificiële intelligentie.

Naast de bedrijfswereld, kan het gesprek ook rekenen op de aanwezigheid van de Mobiliteitsadviseur aan het Kabinet van de Minister van Mobiliteit, Openbare Werken en Verkeersveiligheid van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering, Mikaël Van Eeckhoudt.

Deelnemers

 • Ambassadeur van Spanje in het Koninkrijk België, Mevrouw Beatriz Larrotcha Palma.
 • Mobiliteitsadviseur aan het Kabinet van Minister van Mobiliteit, Openbare Werken en Verkeersveiligheid van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering, Mikaël Van Eeckhoudt.
 • Verantwoordelijke Vermogensenergie en -elektronica van IKERLAN, Igor Villarreal Sarria.
 • CEO van Avesta Battery & Energy Engineering (ABEE), Noshin Omar.
 • H2020 Programme Officer van CDTI-SOST, Marina Martínez.

Als je het evenement hebt gemist, kun je het hier bekijken:

 • Wetenschap
 • Online
 • vr, 04 december —
  do, 31 december 2020
 • 11:00 – 00:30

Meer informatie

Programma

Credits

Registreer