La desnudez van Daniel Abreu

La desnudez van Daniel Abreu

Deze bekende dansvoorstelling komt naar het Cultureel Centrum Jacques Franck in Brussel.

La desnudez suggereert een wandeling tussen liefde en dood. Een man en een vrouw bewegen zich door de scenische ruimte en raken alles aan, bouwen iets vloeibaars, kneedbaars en duizelingwekkends op. Een man en een vrouw die de vormen uitkleden, de geografie van de plaats begrijpend.

Deze productie viel in de prijzen: Beste Dansshow, Beste Choreografie en Beste Mannelijke Dans Performer bij de 2018 Max Awards. Bestaat onder andere uit twee nationale dansprijswinnaars, Daniel Abreu en Dácil González, samen op het podium.

Daniel Abreu

Danser en choreograaf, geboren op het eiland Tenerife, waar zijn nieuwsgierigheid en belangstelling voor lichamelijke beweging en landschappelijke expressie begon en waar hij zijn werk als performer in verschillende dans- en theatergezelschappen en groepen op het nationale toneel heeft ontwikkeld. Als ontwerper heeft hij een lange creatieve carrière met meer dan zestig producties achter de rug, waaronder de producties van het gezelschap dat zijn naam draagt, opgericht in 2004. Hij werd onder meer bekroond met de Premio Nacional de Danza 2014 en de Max Award voor Beste Mannelijke Danser.

  • Podiumkunsten
  • Brussel
  • za, 03 september
  • 20:00 – 21:15

Plaats

Venue map

Cultureel Centrum Jacques Franck, Chaussée de Waterloo 94, 1060 St-Gilles

Admission

Meer informatie

Cultureel Centrum Jacques Franck

Werktuigen