Météores, Festival International Jeunes Publics

Météores, Festival International Jeunes Publics

Op zijn 9de editie, stelt Météores, het internationale festival van jong publiek ten Brussel, het Catalaanse toneelgezelschap Farrés Brothers i via voor. Ze brengen ons zijn schouwspel “Trípula”, en stuk voor iedereen en dat ons meeneemt op een reis vol met onvoorziene situaties en verrassingen.

Dit jaar stelt het Festival Météores voorstellingen voor die de nieuwsgierigheid van de toeschouwer aanwakkerden en het bekende achter zich laten. Het Festival heeft een multidisciplinair aanbod dat tegelijk wat gek en gevoelig is. Bovendien, maakt men van de kans gebruik om ons uit te nodigen om internationale schouwspelen, zoals “Tropula” (van het Catalaanse toneelgezelschap Farrés Brothers i via), te ontdekken.

Tripula is een onverwachte kans om het avontuur van een reis in een luchtballon te beleven: Eenmaal in de luchtballon, zal de beweging van zijn naden ons vervoeren door landschappen die de lucht en de stof scheppen.

Mise-en-scène: Pep Farrés, Jordi Farrés, Jordi Palet / Regisseur: Jordi Palet i Puig / Interpretatie: Jordi Palet, Pep Farrés / Scenografie: Jordi Enrich, Alfred Casas, Farrés Brothers i cia / Muziek: Jordi Riera / Verlichting: Jordi Llongueras / Opnames: Francesc Puig / Productie: Sylvia Lorente.

Toneelgezelschap gesubsidieerd door de Cultuurdienst van de regering van Catatonie.

Teaser van de video. Voorstelling voor alle publiek, vanaf 3 jaar.

Voorstelling voor scholen:

  • 24/11/2015 om 10u00 en 13u30- 25/11/2015 om 10u00.
  • Tarieven en reservatie op: 02/ 218 79 35 - [email protected]

Voorstelling voor alle publiek:

  • 25/11/2015 om 15u00.
  • Tarieven en reservatie: Théatre Varia: 02/ 640 35 50 - [email protected]
  • Kinderen
  • Brussel
  • di, 24 november —
    wo, 25 november 2015

Plaats

Venue map

Théâtre VARIA, 78 rue du Sceptre, 1050 Bruxelles.

Meer informatie

Théâtre VARIA

Werktuigen