Tweede editie van de wedstrijd Ciencia con ñ

Tweede editie van de wedstrijd Ciencia con ñ

Dit jaar organiseert de Vereniging van Spaanse Wetenschappers in België (CEBE) een tweede editie van de literaire wedstrijd “Ciencia con ñ” om de de wetenschappelijke verspreiding in het Spaans buiten Spanje te bevorderen en zichtbaarder te maken en de wetenschappelijke cultuur van Spaanstaligen die in het buitenland wonen te vergroten.

Na het succes van vorig jaar organiseert de Vereniging van Spaanse Wetenschappers in België (CEBE) een tweede editie van het evenement Ciencia con Ñ, een literaire wedstrijd voor wetenschappelijke verspreiding met als doel het Spaans als wetenschapstaal te promoten in het buitenland, meer bepaald in België.

Een jury heeft werken geselecteerd in twee categorieën: boeken gepubliceerd in Spanje en boeken gepubliceerd in Spaanstalige Latijns-Amerikaanse landen.

Op woensdag 26 zal de prijsuitreiking plaatsvinden en zullen de auteurs van het boek dat de meeste stemmen kreeg in elke categorie een uitnodiging krijgen om het te presenteren aan een ronde tafel in het Instituto Cervantes in Brussel.

  • Wetenschap
  • Brussel
  • wo, 26 april 2023
  • 18:00 – 21:00

Plaats

Venue map

Instituto Cervantes de Bruxelles, Louizalaan 140, 1050 Brussel

Admission

Gratis

Credits

Dit evenement wordt gerealiseerd in samenwerking met het Instituto Cervantes in Brussel en de Afdeling Cultuur en Wetenschap van de Ambassade van Spanje in België.