Enclave Contemporáneo

Enclave Contemporáneo

Elke zaterdag biedt het digitale tijdschrift El Compositor Habla ons een virtuele ontmoeting om op de hoogte te blijven van de muzikale actualiteit.

Het gespecialiseerde muziektijdschrift El Compositor Habla lanceert het project Enclave Contemporáneo, een platform voor de verspreiding van hedendaagse muziek. Het zal verschillende thematische streaming-evenementen hosten met een grote verscheidenheid aan gasten: debatten, gesprekken, interviews met muzikanten, componisten, journalisten, vertolkers … en nog veel meer!

Elke zaterdag om 12:00 uur kan je genieten van een aflevering waarin je op de hoogte wordt gebracht van het laatste muzikale nieuws. Het programma is te volgen op het platform Enclave Contemporáneo en, als je het mist, kan je de afleveringen achteraf steeds bekijken op het Youtube-kanaal.

Onder leiding van Ruth Prieto is El Compositor Habla al 15 jaar een digitale ontmoetingsplaats voor hedendaagse componisten. Over de jaren heen creëerde het programma op die manier een onafhankelijke opslagplaats voor interviews, profielen, nieuws en muzikale creaties uit de 20e en 21e eeuw.

  • Muziek
  • Online
  • za, 17 oktober —
    wo, 30 juni 2021

Meer informatie

Enclave Contemporáneo

Werktuigen