Modefestival WWWSHOWWW 2020

Modefestival WWWSHOWWW 2020

De modeontwerper Nicolas Marchiaro brengt hulde aan Balenciaga.

Elk jaar organiseert de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten van Antwerpen een modefestival, een gelegenheid voor haar studenten om hun jaarlijkse werk te presenteren. In deze editie wordt het festival gedigitaliseerd vanwege de gezondheidsmaatregelen die werden genomen in het kader van de strijd tegen het coronavirus en wordt dus de WWWSHOWW.

De Spaanse Nicolas Marchiaro, afgestudeerd in beeldende kunst en kostuumontwerp aan de Academie, presenteert zijn masterproject, geïnspireerd op de visie, het werk en het leven van Cristóbal Balenciaga, de productieve Baskische modeontwerpen, aan wie hij een van zijn creaties opdraagt.

Zijn centrale element, een verzameling van zeven complete silhouetten, werd ontworpen onder de artistieke leiding van Walter Van Beirendonck. Het eindresultaat is een persoonlijk project waaraan gedurende het hele academiejaar wordt gewerkt en dat een weerspiegeling is van het individuele onderzoek door de student. Het project heeft de steun van de Culturele en Wetenschappelijke Afdeling van de Ambassade - Spain Arts & Science in Belgium.

  • Design
  • Online
  • za, 27 juni
  • 19:00

Meer informatie

WWWSHOWWW

Credits

Gesponsord door de Culturele en Wetenschappelijke Afdeling van de Ambassade – SPAIN arts & science in Belgium.

Werktuigen