Spain Means Innovation (IV)

  • Wetenschap
  • Online
  • do, 22 april 2021
  • 11:00 – 14:00
Spain Means Innovation (IV)

Het webinar “Reacties op COVID-19: voorbeelden van oplossingen in België, Luxemburg en Spanje” gaat in op verschillende voorbeelden van goede praktijken en innovatieve oplossingen in de strijd tegen COVID-19 in die landen.

Landen bundelen hun krachten om de pandemie in te dammen, en veel van hen ontwikkelen innovatieve oplossingen die een verschil kunnen maken bij het tegengaan van de verspreiding van het virus.

In deze context wordt een vierde editie georganiseerd van de reeks Spain Means Innovation: Reacties op COVID-19: voorbeelden van oplossingen in België, Luxemburg en Spanje als een speciale editie van de Mediodías de la Embajada. Er worden verschillende voorbeelden besproken van goede praktijken bij de ontwikkeling van innovatieve technologieën en oplossingen, alsook de mogelijke samenwerkingen en connecties die tussen deze drie landen gecreëerd kunnen worden.

Vertegenwoordigers en deskundigen uit verschillende gebieden van de wetenschap en het wetenschapsbeleid zullen schetsen hoe de verschillende disciplines elk het hoofd proberen te bieden tegen COVID-19:

Dit evenement maakt deel uit van het programma “Diplomatie in wetenschap, technologie en innovatie” van de Spaanse Ambassade in het Koninkrijk België.

Als u het evenemt gemist hebt, kunt u de samenvatting hier vinden:

https://youtu.be/FWLRkZFH8sM

Of bekijk de volledige versie:

Verneem hier welke sprekers zullen deelnemen (PDF). Zie persnota (PDF).

Openingsuren en toegang

Meer informatie

Programma

Credits

Georganiseerd door De Afdeling Cultuur en Wetenschap van de Ambassade van Spanje in België, en de Officiële Kamer van Koophandel van Spanje in België en Luxemburg, met de samenwerking van het Centrum voor Technologische Industriële Ontwikkeling (CDTI), het Spaans Bureau voor Wetenschap en Technologie (SOST) en het Spaanse Nationale Onderzoeksraad (CSIC).