Le Dîner

Le Dîner

Het Madrileense gezelschap Doble Mandoble stelt hun spektakel Le Dîner voor in een tour door België tijdens februari, maart en april

Het Madrileense gezelschap Doble Mandoble, pionier in de recente kunststroming van de “new magic” en gekenmerkt door de combinatie van circuskunsten, magie en objectmanipulatie, zal in februari hun nieuw spektakel Le Dîner voor het eerst opvoeren.

De hoofdpersonages in dit stuk zijn drie aristocraten die samenkomen om te dineren in een opvallende sfeer van respect en goede manieren, een diner dat constant verstoord wordt door onvoorziene omstandigheden. Dit alles met het oog op een naderend gevaar dat niemand lijkt te verontrusten, aangezien hun enige bezorgdheid is tot het dessert te geraken.

Het stuk zal voorgesteld worden in verschillende Vlaamse theaters en culturele centra tussen februari en april en is gericht tot een familiepubliek. De eerste opvoering vindt plaats op 7 februari om 20.00u in KOPERGIETERY in Gent en de laatste in CC Het Bolwerk van Vilvoorde op 6 april om 15.00u.

  • Podiumkunsten
  • Vlaanderen
  • vr, 07 februari —
    ma, 06 april 2020

Plaats

Venue map

KOPERGIETERY, Blekerijstraat 50, 9000 Gent

Meer informatie

KOPERGIETERY

Werktuigen