Meakusma Festival 2022 : Suso Sáiz

Meakusma Festival 2022 : Suso Sáiz

Suso Sáiz, een van de pioniers van de New Age muziek in Spanje, neemt deel aan het elektronische muziekfestival.

Suso Sáiz presenteert zijn concert Music from Memory, Geometrik, een vertoon van openheid voor de gitaar, waarmee hij, samen met elektronica, een uniek klankuniversum vormt, vaak gebaseerd op drones en loops, die zijn vroege invloeden van de Amerikaanse minimalistische muziek niet verbergen.

Suso Sáiz

Suso Saiz (Cádiz) is een Spaanse muzikant en muziekproducer en wordt beschouwd als een van de pioniers van de New Age muziek in Spanje. Hij was een van de oprichters van het Orquesta de las Nubes en heeft verschillende prijzen ontvangen, zoals die van de Spaanse Academie van Filmkunsten en Wetenschappen (Goya Awards), de Mexicaanse Academie van Filmkunsten en Wetenschappen, en de Recording Industry Association of America, onder anderen.

Meakusma Festival

Hoewel dit festival zich vooral toelegt op elektronische muziek, biedt het een gevarieerd en alternatief programma van experimentele muziekconcerten, avant-gardistische installaties en lezingen over hedendaagse cultuur. Het vindt plaats in het cultureel centrum Alter Schlachthof in Eupen, een verlaten voormalig slachthuis uit 1901 dat in 2015 werd gerenoveerd.

  • Muziek
  • Wallonië
  • za, 03 september

Plaats

Venue map

Kulturzentrum Alter Schlachthof Eupen, 17 Rotenbergplatz, 4700 Eupen

Admission

Meer informatie

Alter Schlachthof

Werktuigen