Salted Peelings

Salted Peelings

De Brusselse galerie Irène Laub organiseert de groepstentoonstelling “Salted Peelings” waaraan de Spaanse kunstenares Esther Gatón meewerkt.

De galerie Irène Laub organiseert de groepstentoonstelling Salted peelings waar de Spaanse kunstenares Esther Gatón aan deelneemt. In de woorden van de kunstenares zelf komen in dit werk de “ongelijksoortige materialen samen, de tussenruimtes worden kleiner in een spel van troposcopische verleiding waarin organische en benige vormen verschijnen als een reactie op de omgeving, terwijl ze tegelijkertijd worden weerspiegeld als een stimulans, zichzelf situeren en hun positie innemen binnen een materiële geschiedenis van vroegere en huidige omstandigheden”.

Esther Gatón

Esther Gatón (Valladolid, 1988) is een kunstenares die momenteel in Londen woont. Haar werk richt zich op sculptuur, bewegend beeld en tekst. Zij studeerde Schone Kunsten aan Saint-Luc Luik België, Universiteit van Barcelona, Goldsmiths Londen, en is cum laude gepromoveerd aan de Complutense Universiteit van Madrid.

  • Visuele kunsten
  • Brussel
  • do, 10 november —
    vr, 23 december 2022

Plaats

Venue map

Irène Laub Gallery, 29 Rue Van Eyck, 1050 Ixelles

Meer informatie

De website van Esther Gaton

Werktuigen