Viatge al Fons del Mar (Reis naar de bodem van de zee)

Viatge al Fons del Mar (Reis naar de bodem van de zee)

De Bibliotheek des Riches Claires in Brussel onthaalt het project “Viatge al Fons del Mar” van Montserrat Iranzo en Sílvia Sartorio.

Het project van Montserrat Iranzo en Sílvia Sartorio combineert de literaire en scenische elementen van het boek en de familiedansvoorstelling Viatge al Fons del Mar (Reis naar de bodem van de zee) om de verbeelding van het publiek wakker te schudden en te verkennen met als doel artistieke bruggen te slaan tussen België en Spanje. Het project bestaat uit verschillende activiteiten die zullen plaatsvinden in de Bibliotheek des Riches Claires in Brussel.

Montserrat Iranzo: Maleta de les Algues i els Peixets en het boek Viatge al Fons del Mar

  • 20 November (11:00-12:00).
  • Presentatie van de Maleta de les Algues i els Peixets en het boek Viatge al Fons del Mar door Montserrat Iranzo.

Montserrat Iranzo heeft een diploma in maatschappelijk werk en een master in danstherapie, en volgt een verdere opleiding in psycho-corporaal werk. Zij is opgeleid als danseres en actrice en heeft in verschillende dans- en theatergezelschappen gewerkt, waarbij zij uitgebreide ervaring heeft opgedaan op sociaal, educatief, artistiek en zakelijk vlak.

Sílvia Sartorio: workshop stripillustratie

  • 20 November (12:30-14:30). Sessie I.
  • 11 december (12:30-14:30). Sessie II.

Sílvia Sartorio is een illustrator, ontwerper en actrice uit Barcelona, gevestigd in Brussel. Zij omschrijft zichzelf als een nieuwsgierig en creatief persoon die graag aandacht besteedt aan kleine details. In haar werk maakt zij gebruik van verschillende technieken en inspiratiebronnen.

  • Kinderen
  • Brussel
  • za, 20 november —
    za, 11 december 2021

Plaats

Venue map

Bibliothèque des Riches Claires, Rue des Riches Claires 24, 1000 Bruxelles

Meer informatie

Bibliothèque des Riches Claires Bruxelles

Werktuigen